Nejste přihlášen/a.
Před 1,5 rokem jsem koupila auto od soukromé osoby. Na insoektorátu bylo přepsání vozidla bez problémů, takže jsem vlastníkem dle TP. Včera mi policie auto zabavila, bývalý majitel má dluh u banky, auto měl asi na uvěr a ten nesplatil, ale v TP žádná zmínka o tom nebyla že by auto bylo na leasing nebo uvěr. Tedy pro mne žádné překážky koupi nebyly. Ted jsem bez auta které jsem používala k podnikání. Jsem výlučným vlastníkem vozidla i dle manž. smlouvy. Přesto protokoly o zabavení jsou sepsány s manželem , mě nijakým způsobem nedali nic navědomí. prostě jsem přišla domu a auto bylo pryč. Může mi někdo poradit můžu-li se vůbec nějak bráni? Yveta
doplněno 18.12.08 10:29:žádné smlouvy již nemáme, auto bylo přepsáno . smlouvy byly jen mezi námy pro potřebu převodu vozidla. Mým jediným dokladem je TP vozidla.
JAK NEMÁTE SMLOUVY, SNAD MÁTE KUPNÍ SMLOUVU? /Na základě čeho jste to vozidlo dala do účetnictví,/ pokud ne je to velmi velmi velmi podezřelé a předpokládám a jsem si jist že to bude předpokládat i vyšetřovatel že se jedná o levotu...hezký den...
Používám ho jako soukromé auto k podnikání, nemám ho v majetku, pouze vedu knihu jízd. Před rokem jsem firmu ještě neměla, navíc přepisem vozidla na inspektorátu jsem situaci považovala za vyřešnou. Nebylo kolem toho nic podezřelého, TP byl v pořádku a bez jakýchkoliv zápisů o uvěru apd. Nebyl důvod tak dlouho skladovat něco co bylo uzavřeno a vyřízeno.
ha - neblbněte nezajímá mě pokud dám za něco pětikilo, ale pokud vezmu promlčecí doby k jakékoliv činnosti tak si věškeré písemnosti schovám , ale ted už to máte asi jedno, čekají Vás nechutné tahanice a s největší pravděpodobnosti přijdete o peníze i vozidlo...
No v životě jsem přišla už o víc, ale tohle fakt nechápu, pokud by v TP byla zmínka o leasingu apd. tak bych ho nekoupila, ale tohle proběhlo bez problémů. Bohužel po mě policie ani kupní smlouvu nechce, udajně ji nezajímá, celé to je záležitost a iniciativa banky, jíž je bývalý majitel dlužníkem, ale dluží on a ne já. Některé věci prostě nechápu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.