Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbitá převodovka Renault Kangoo

Od: petruska* odpovědí: 1 změna:

Mám problém, u auta Renault Kangoo 1,9 diesel D65 rok výroby 2001 při zařazení zpátečky zůstala řadící páka ve stejný poloze a auto jelo dopředu. Nešlo zařadit na jinou rychlost. Už jsem nechal vyměnit osu páky palce a závada se stále opakuje, při poslední opravě mi v opravně zpevnil pružinu pravděpodobně na řadící vidličce. A znovu se závada opakovala. Potřebuji poradit, páč ani já ani v opravně už si s tím nevíme rady. Díky za pomoc :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

to si delate srandu? manualni prevodovka je pouze sestava tahel , jak to popisujete (moc tomu nerozumim) tak mate jen blbe nastavena tahla , nejak si neumim vysvetlit "zustala ve stejny poloze

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]