Felicia 1,3MPi nestartuje - imobilizer?

Od: Datum: 23.05.12 18:26 odpovědí: 8 změna: 23.05.12 19:52
avatar

Zdravim

Znamy ma Feldu 1,3MPi 50kW RJ Simos 2P.

Menila se skrtici klapka a jelikoz ma jednotka Simos uz od vyroby vadu, ze nejde nastavit nova hodnota pro klapku tak se pomoci programu Motordiag vyresetovala jednotka do vyrobniho stavu. nastavil jsem VAG-COMem novou hodnotu pro skrtici klapku (motor -> zakladni nastaveni -> 098 start) a pak jsem chtel sparovat imobilizer s ridici jednotkou (kod 25 -> 10 prizpusobeni -> hodnota 00 nacist a ulozit novou hodnotu 000 s kodem opravny 0002)

Auto ale nechce nastartovat - toci ale nechytne. Diagnostika mi nehlasi zadnou chybu ale nechytne. Nevi nekdo kde by mohl byt zakopany pes?


avatar
Upozornění
Tato otázka je 5 let bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 23.05.12 18:38
 
avatar

Zdravím, špatné nastavení škrtící k laky.

doplněno 23.05.12 18:38:

Klapky;)

 
Datum: 23.05.12 18:39
 
avatar

nesmysl...klapka je nastavena na vychozi hodnotu...navic pri seslapnuti plynu by muselo chytit...plynem se klapka otevre manualne

Datum: 23.05.12 18:43
 
avatar

Tak se člověče koukněte alespoň zda síčky hází jiskru!

doplněno 23.05.12 18:50:

Tak skontorlujte to vstřikování.

 
Datum: 23.05.12 18:45
 
avatar

auto se starou i novou klapkou jezdilo pred resetem jednotky...tento problem nastal po resetu jednotky...prijde mi, ze je problem s imem...pokud vim tak imo blokuje vstrikovani paliva nikoli svicky

Datum: 23.05.12 18:59
 
avatar

vstriky urcite nejdou...kdyby sly tak by auto pri startovani alespon melo tendenci chytnout...pritom pouze toci ve stejnem rytmu...jak rikam problem bude v blokovani ima nebo ve verzi Motordiagu...potrebuji vyresit co s tim

Od: blackflamesiczi*
Datum: 23.05.12 18:44
 

neresily to nekde ze posledni verze motordiagu dela tenhle problem? Mam za to ze nekde na tu chybu upozornovaly , jinak kod jste zadal ze stitku spravnej? nebloklo se to?

 
Datum: 23.05.12 18:46
 
avatar

u resetu jednotky by nemelo byt treba zadavat pin...ale jen nastavit v jednotce ima hodnotu 000 do kanalu 00

doplněno 23.05.12 18:47:

navic kdyby imo nebylo dobre nastaveno tak by jednotka motoru hlasila chybu - zablokovani ridici jednotky coz se nestalo

doplněno 23.05.12 18:57:

jeste me napadlo vytahnout firmware ze sve feldy (mam take 1,3MPi 50kW) a nahrat ho do kamaradovy feldy...to by teoreticky slo ne?

Od: blackflamesiczi*
Datum: 23.05.12 19:52
 

s tim softem v rj nevim jednu dobu tam stridaly jednotky jako na bezicim pasu takze nevim jestli to pujde z podobne jednotky , vim ze tam byly jine jednotky snad po mesici

doplněno 23.05.12 19:53:

zkusil bych prendat jednotku i z krouzkem immo puvodni odstinit a zkusit to nastarkovat teoreticky by se nemuselo nic nastavovat

 

 

 

 

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.