Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Včera jsem dal výpoved u mé stávajcíc pojištovny CPP kde mám povinné+odcizení(žadnou havárku ani sklo) a sjednal nové u kooperativa.To samé pouze povinné a odcizení.Bonus převedem neměl jsme žádnou událost 10 let..Auto staré 6 let.Po uzavření smlouvy mi dívčina u přepážky ještě řekla že jí PC hlásí že musím do 10 dnů na kontrolu technického stavu vozu do jejich smluvního autoservisu...Proč že neví že se s tím nikdy nesetkala.Máte s tím někdo zkušensot?Ani nechápu proč vždyt nemám ani havárku...Servis je bezplatný ale jak to znám tak najdou nějakou "strašně nebezpečnou závadu" kterou musí samozřejmě odstranit(už za peníze) jinač to nahlásí pojištovně..Setkal se s tím už někdo nebo jsou to dnes běžné postupy? Nemám čas ani chut cpát někam auto do servisu jen že to určil nějaký SW v počítači.Díky za názory pokud budou negativní hned zase smlouvu vypovím (stejné dobíhá stará měsíc a ta nová startuje za měsíc) a jdu zase o dům dál..
díky
To semi ještě nestalo. Stav vozidla určuje kontrolor na STK, proč by měla pojišťovna zkoumat něco takového, když neuzavíráš nějaké havarijko nebo tak? Pokud by to po mě chtěli, ihned odcházím a zřizuju jinde, v mém autě se nemá co šťourat nějaká pojišťovna.
Navíc je to divný. Jak je tedy možné, že můj pojišťovací agent (člověk, co mi radí, kde to bude nejvýhodnější) mě pojistí z kanceláře u jakékoli pojišťovny (se kterou spolupracuje) a auto vidět nemusí?
Přesně jak píše @ladaadal.Proč bych měl dělat další krok proti normálnímu myšlení kterých je v republice už dost a dost.Kontrola zda auto existuje? Prosím nemám s tím problém.Pojištovák vyběhne před pojištovnu koukne na auto nějaká čísla v techničáku a hotovo jsou to 3 minuty a respektuju to.Ale proč bych měl při povinném ručení! a jen pojistky pouze proti odcizení,vyhledat a kontaktovat jejich autorizovaný servis,pak se objednat na prohlídku,udělat si na to čas,auto tam nechat jít někam čekat a čekat...To všechno je čas a určitě to nebude na 3 minuty a při mém pojištění to opravdu ztrácí logiku.To se muže stát že si za chvíli půjdeme koupit chleba a oni budou u pokladny chtít potvrzení z hygieny že ho správně skladuju..
Už mi to opravdu nebaví.PS volal jsem na kooperativu a že to je opravdu divný že to musí "prozkoumat"...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.