Nejste přihlášen/a.
Zdravím,řeším jako jeden z mnoha svou pitomost.Zakoupil jsem rozbité auto,které se 3měsíce opravovalo potom jsem udělal stk auto pojistil,přihlásil a jezdil,a jezdil pak prodal a koupil jiné...Po dvou letech přišla výzva o zaplacení povinného ručeí za 86dnů co jsem auto opravoval a neměl zaplaceno. Teď už vím,že podle nich jsem měl jít hned druhý den s kupní smlouvou udělat povinné ručení nebo dát značky do depozitu,ale tenkrát jsem si myslel,že když není auto ještě přihléšené tak to dělat nemusím.Má s tím někdo zkušenost ,že nějak dokážu abych za dobu co jsem auto spravoval,nemusel zpětně platit a ještě tak nehoráznou částku.
xlobo,
jak napsali kolegové, jedině jednoduše prokázat, že jste neprovozoval.Složité je jen abyste věděl jak.
ICQ 55180641
mailto: milan.cukrar@volny.cz
přeji úspech jako na příloze...
Milane-zdravím-takové potvrzení je snem(a bude)stále více jedinců-ale jak jsem nastinoval v sousedním příspěvku,včera jsem četl zajímavé pojednání v Týdnu-celý registr asi půjde do pr...le,jelikož MVnitra jej k 1.7. vypíná a má přejít pod MDopravy-ale to nemá připravený ani software,prostě to bude ještě "veliká legrace" a krom nás všech bude mít smolíka i celá ČKP...
erikchu, zdravím, poslední dobou přibývá uknčených případů. Vysvětluji si to tím, že lidé jsou ocohtnější mi zpětně dát vědět o ukončení, nebo dříve si říkali, čkp to zamítlo, Milan kecal, tak to reději zaplatíme a mám pokoj...i takové občas dostanu informaci, "raději jsme to zaplatili"
můžete mi, prosím, dát odkaz na počteníčko jsem četl zajímavé pojednání v Týdnu
děkuji
uz 9x ukonceno, akorat jednou to zamitly s tim ze chteji potvrzeni ze servisu tak jsem jim to poslal znovu a zvyraznil kolonku v mem autoservisu
ach ta paměť, vzpomínám blízko je Nepomuk a já tam budu na přelomu prázdnin...
doplněno 22.05.12 20:53:Petr Záleský... a taky motorest?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.