Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenost s vozíkem s menšíma kolama? Mám možnost koupit jej za dobrou cenu, je velký rozdíl při užívání mezi 10" a 13" kolama? Nebo je lepší si připlatit za kola 13"... Chci to jen na běžné vožení nákladu, krátké trasy, sem tam cca 100km, ne po dálnici a ne často...
Na lehké věci je to ok, ale pokud se veze cokoliv těžšího (stavebniny), tak jsou malá kola na prd = určitě vemte 13'' a pokud sem tam 100 km výlety tak se hodí i homolace na 100kmh.
a je vhodný "obyčejný" vozík z hornbachu, bauhausu na převážení stavebního materiálu? Nerozpadne se? Kola 13", teď jej mají v akci za 10tis., nevyztužený...
na polyester staci nic tezsiho bych neriskoval , pokud budete stavet tak budete vozit palety tak si radsi kupte felinu v pickupu stoji stejne a uveze vice (ja mam rekord 2 palety zamkovky)
to chudák Pickouš drhnul páteř po silnici... Na druhou stranu gratuluju zadním kloboukům,že z nich nevystřelily tlumiče-ty byly shnilý snad už v továrně(u Pick-Upů)
u feldy to je jinat tam se to nemuze stat jako u favorita , ale nalozenej byl fest rafky rezaly asfalt a o gumach se neda rict ze to byl nizkoprofil. Byl to pickup na bordel z dilny , takovej kakabus (nebo tak nejak se rika popelarum) a vezl jsem to asi 100m na servisu . Ale jinak 1500kg odveze v klidu . Nevim kolik to vazilo ale okolo 2500kg urcite i desta skuhrala
doplněno 22.05.12 19:32:jinak Couriera co jsem mel tak do nakldadoveho prostoru jsem nahazel sut a bylo to do 3/4 boudy a take vydrzel , akorat druhy den me praskly oba klouby soucasne tak jsem ho prodal
Tady někdo neumí vyhlášku souprava muže jet max. 80 km/h v ČR. A když máš na to auto tak mužež i 150 naložený
V technickém průkazu vleku je max. povolená rychlost 1OOkm,na zadním čele taky, těžko to bude jezdit samo, tak kde je chyba nevíš?
Koupil bych agados handy 3 s dvojitou ( véčkovou ojí), je na 13" kolech, 100KM, pomocný kolečko, já ho mám i s boudou a v Bauhausu ho měli za lepší cenu než v Říčanech v jejich zastoupení. Mně stál 16900,- Bez tý boudy a oblouků je za něco přez 10 000, je to kvalitní a díky dvojité oji se to nekroutí. Ofiko to uveze asi 650kg.
Agados handy 3 jsem našla za cca 14.tis... V Bauhausu jsou levnější? V globusu mají vozíky EU s přídavnou výztuhou za 10.500,-, není lepší než Agados handy 3 bez výztuhy?
Agados je český výrobce( jen osa je SRN), veškeré náhradní díly jsou ihned k sehnání, to u toho EU bude asi horší. Je to na vás, já vám agados mohu jen doporučit, je opravdu kvalitní a nekoroduje. Vyvarujte se malých kol, jsou s tím problémy- stabilita, rychlost, opotřebení atd.
Kola má 13"... to by bylo v pohodě, nad náhr. díly jsem nepřemýšlela...
Jak je to vůbec se zakoupením nového vozíku, lze s ním ihned odjet z obchodu? Nebo se musí nejdřív přihlásit, poté se značkou vyzvednout? Nebo při koupi dostanu převozní značky?
Ne nelze. Vozík zakoupíte u prodejce, ten vám vydá doklad o zakoupení a TP. S těmito doklady uzavřete povinné ručení,( pojišťovna uzavře smlouvu na WIN, protože ještě není SPZ a opačně to nejde), vyplníte přihlášku vozidla do evidence vozidel na reg. vozidel, obdržíte osvědčení o TP a SPZ. S tímto zpět k prodejci, který vám vozík vydá.
Ano, takhle by se to mělo správně udělat. My, když jsme kupovali vozík v Obi, tak jsme si ho hned odvezli 40km domů. Bez PR i značek. Poté jsme ho teprve přihlásili. Táhli jsme ho normálně za autem. I kdyby Vás zastavila hlídka, tak si myslím, že když se jedná jen o vozík a auto by bylo OK, tak by to moc neřešili, nebo by dali pokuty v nejnižších částkách. Ale je to risk, to přiznávám.
Agados nikdy v životě, je to jen hromada plechu...tak na vození peří dobré, ale dřevo aj stavebniny na pytel...a jak jsem se koukal, tak ta v-oj je tam jen kvůli toho, aby ta plechová krabice držela pohromadě. a co se týče 10´´ kol, tak není 10´´ kolo jako kolo...jsou 10´´ kola, kde jedno unese 850 kg. Ale říkám, lidská hloupost koupit si z obi přívěs...
Mám vozík z Agadosu cca 20 let a je to neskutečný dělník. Papirově má nosnost tuším 400 kg a jednou jsem na něm vezl nějaké strojní díly a dodatečně jsem dle mauálů spočítal že měly 1300 kg. Je tedy fakt, že jsem tehdy přifouknul na 5 atm abych nejel po ráfcích. Zaleží samozřejmě na modelu. Pokud jste koupil nějakou nejlevnější plechovku, tak se nedivím nespokojenosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.