Nejste přihlášen/a.
Zdravim,mam docela problem,koupil jsem pred nedavnem nepojizdnou motorku kawasaki bez STK,majitel ji na me odhlasil,ale slysel jsem ze nemuzu dodelat prevod kvuli propadle STK,takze zustanu predbezny majitel dokud neuvedu motorku do stavu aby prosla technickou coz muze taky trvat treba pul roku kvuli dostupnosti ND.Druhou vec co jsem slysel je,ze musi byt vozidlo dohlaseno na majitele do osmi dnu coz bylo i driv,ale od 1.1 2009 se ma platit pokuta za nedohlaseni vozidla v tomto terminu a za kazdy den tohoto prodleni i penale,tak bych potreboval vedet jak to doopravdy je,protoze nevim co mam delat.MAM NEPOJIZDNOU MOTORKU BEZ STK,NEMUZU JI DOHLASIT KVULI PROPADLE STK,DO DEPOZITU JI NEMUZU DAT PROTOZE NENI A NEJDE DOHLASIT A PROTOZE JI NEMAM DOHLASENOU TAK BUDU PLATIT POKUTU A PENALE DOKUD NEUVEDU MOTORKU DO STAVU ABY PROSLA STK,COZ MUZE TRVAT DLOUHO.Poradte prosim.diky kuca. P.S mail jkuuca@seznam.cz a tel 737860660
nepojizdnou asi jo,ale ne bez STK,musi byt prej platna.jak je to s tim prevodem a pokutou kvuli tomu?
ani od 1.1 2009?100procentne?ma to byt 3 vec co ma byt platna.Povinne ruceni,ekologicky poplatek a sankce za nedohlaseni co mi rekla pani v pojistovne
od noveho roku jsou(udajne)3 novely,ekologicka dan-to vime o co jde(vim ze za motorku se neplati),pak povinne ruceni-taky vime o co jde,a pokuta za to ze do dane doby 8 dnu majitel nedohlasi vozidlo na sebe a kazdy den za nedohlaseni od uplinuti noveho roku nejake penale,jde mi o to penale a pokutu
hloupost až blbost
edohlaseni to není žádný právní akt. Nenále není, pokuta není
Jak můžu dokázat že něco není?
jo jo,mate pravdu.nechci tady vypadat jak pitomec,jen mi jde o to´jestli nezpokutovaly nedodrzeni 10dni,jestli ne tak vam moc dekuji za trpelivost
Nevypadáte jako pitomec, nebojte, jsem zvykli na nepřesnosti, proto potřebuji hodně podrobnosti, nejlépe on line, pak je to rychlejší a přesnější.
Lehce se mě stane potom nepřesnost, páč jsem nerozuměl dotazu a odpovím na něco jiného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.