Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod vozidla bez STK?

Od: kuca* odpovědí: 17 změna:

Zdravim,mam docela problem,koupil jsem pred nedavnem nepojizdnou motorku kawasaki bez STK,majitel ji na me odhlasil,ale slysel jsem ze nemuzu dodelat prevod kvuli propadle STK,takze zustanu predbezny majitel dokud neuvedu motorku do stavu aby prosla technickou coz muze taky trvat treba pul roku kvuli dostupnosti ND.Druhou vec co jsem slysel je,ze musi byt vozidlo dohlaseno na majitele do osmi dnu coz bylo i driv,ale od 1.1 2009 se ma platit pokuta za nedohlaseni vozidla v tomto terminu a za kazdy den tohoto prodleni i penale,tak bych potreboval vedet jak to doopravdy je,protoze nevim co mam delat.MAM NEPOJIZDNOU MOTORKU BEZ STK,NEMUZU JI DOHLASIT KVULI PROPADLE STK,DO DEPOZITU JI NEMUZU DAT PROTOZE NENI A NEJDE DOHLASIT A PROTOZE JI NEMAM DOHLASENOU TAK BUDU PLATIT POKUTU A PENALE DOKUD NEUVEDU MOTORKU DO STAVU ABY PROSLA STK,COZ MUZE TRVAT DLOUHO.Poradte prosim.diky kuca. P.S mail jkuuca@seznam.cz a tel 737860660

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
zdroj: MF dnes
14. Platí ekologická daň i na motorky a traktory?
Na motocykly a nákladní vozy se ekologický poplatek nevztahuje. Týká se jen osobních vozů a automobilů kategorie N1, tedy mezi podnikateli oblíbených osobních aut, kde je zavazadlový prostor oddělen mříží.
Kdopak vám říkal, že nemůžete na sebe převést nepojízdnou motorku?
kuca*
hodnocení

nepojizdnou asi jo,ale ne bez STK,musi byt prej platna.jak je to s tim prevodem a pokutou kvuli tomu?

bez platné STK vám nevydají evidenční značky a dáte vozidlo do depozita!
"jak je to s tim prevodem a pokutou kvuli tomu?"
co přesněji potřebujete vědět?
ICQ 55180641
mailto: milan.cukrar@volny.cz
kuca*
hodnocení

jestli budu pokutovanej kdyz si motorku dohlasim treba za pul roku

Ne nebudete platit pokutu. Byl by jste první v republice.

kuca*
hodnocení

ani od 1.1 2009?100procentne?ma to byt 3 vec co ma byt platna.Povinne ruceni,ekologicky poplatek a sankce za nedohlaseni co mi rekla pani v pojistovne

kučo, máte to popletené
Povinne ruceni, ano musíte platit.
ekologický poplatek viz příloha mladé fronty dnes (dnešní) se za motocykl neplatí
ankce za nedohlaseni ****** co tím myslíte?
ICQ 55180641
mailto: milan.cukrar@volny.cz
kuca*
hodnocení

od noveho roku jsou(udajne)3 novely,ekologicka dan-to vime o co jde(vim ze za motorku se neplati),pak povinne ruceni-taky vime o co jde,a pokuta za to ze do dane doby 8 dnu majitel nedohlasi vozidlo na sebe a kazdy den za nedohlaseni od uplinuti noveho roku nejake penale,jde mi o to penale a pokutu

hloupost až blbost

edohlaseni to není žádný právní akt. Nenále není, pokuta není

Jak můžu dokázat že něco není?

kuca*
hodnocení

je pravda ze si ma do 8 dnu novy majitel prihlasit vozidlo?

Ne není

10 pracovních dnů

registr-vozidel.cz/...

pak si zasloužím dobrou odpověď

co potřebujete vědět dál, klidně se ptejte

kuca*
hodnocení

jo jo,mate pravdu.nechci tady vypadat jak pitomec,jen mi jde o to´jestli nezpokutovaly nedodrzeni 10dni,jestli ne tak vam moc dekuji za trpelivost

Nevypadáte jako pitomec, nebojte, jsem zvykli na nepřesnosti, proto potřebuji hodně podrobnosti, nejlépe on line, pak je to rychlejší a přesnější.

Lehce se mě stane potom nepřesnost, páč jsem nerozuměl dotazu a odpovím na něco jiného.

kuca*
hodnocení

dobre,tak dekuji za trpelivost,mejte se a hezke vanoce

děkuji za přání.

slik
hodnocení

0x

tak ji odvez panu Bursíkovi, on jí nějak zlikviduje..

kuca*
hodnocení

nekupoval jsem ji kvuli tomu abych ji za chvili zlikvidoval

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]