Nejste přihlášen/a.
Před časem jsem koupil vůz, který pochází z německa a s dokumentací kdo kdy auto měl. Jenže mám pouze kopii velkého TP a toto auto bych chtěl zprvu přihlásit normálně. Na registraci mi řekli že bez originálu to nepůjde. Nevíte jak TP získat? nebo nějaký opis?
je ta kopie alespon notarsky overena? pokud je to jen scan tak mate auto na dily
Ja jsem neco podoneho resil u jednoho auta co bylo dovezeno jeste v dobe celnic takze jsem mel jcd, a kopii technicaku overenou z celnice a legalne to prihlasit neslo , protoze jsem nemel original a ten me na celnici nedaly protoze jsem nebyl ucastnik celniho rizeni. Ale nakonec se povedlo , zkuste znamé ale zadara to nebude
ale kdyby bylo auto ok, asi by bylo už dávno přihklášené...předpokládám že bylo starší než tenkrát umožňovala legislativa..tak to nešlo...a dnes to bez origo TP těžko někdo přihlásí...když někdo něco nemá a není schopen podle zákona přiložit k žádosti originální doklady ( v zákoně je napsáno že je MUSÍ předložit) , co chcete řešit? Úřad který to udělá poruší zákon
u me to byla bouracka , kterou koupil puvodni majitel a nechal opravit u fordu nekde okolo pardubic komplet ho to auto vyslo pres 600 000,- a chybely pouze detaily , a oprava zabrala asi 1-2roky (nejake problemy se servisem atypicke dily problem sehnat) a kdyz to chtel prihlasit tak zjistil ze to uz neprihlasi takze jsem to koupil za cenu srotu s najetejma 20 000km a co vím tak tohle ST bylo jedine v CR.
Akorat jsem nepochopil ze doklady ma jeden urad tak bych pocital ze v dnesni dobe si urednik sedne k pocitaci a za zlomek vteriny je ma ale bohuzel
A nebylo by levnější od někoho koupit hodně nabourané auto s CZ dokumentací a to Vaše předělat na nové dokumenty?
doplněno 21.05.12 16:26:Ještě jsem si uvědomil, že by moje předchozí odpověď mohla vypadat jako závadná. Ale dle mého právního názoru, pokud bych si obě auta pořídil legálně, tak bych mohl z jakéhokoliv auta použít jakýkoliv náhradní díl.
Tak jsem to alespoň slyšel, ale ve čtvrtek se na to půjdu zeptat přímo do vetran clubu abych dostal určitou informaci. Každopádně ale když máte normální značky a potom se přehlásíte na veterána, tak Vám zůstanou. Když to přihlásím rovnou, dostanu zelené trvalé převozní a víc Vás otravují ti co nám mají pomáhat a chránit nás...
pokud jde o dovoz, počítalo se stáří vozidla od data 1. registrace v zemi původu do data na celní deklaraci, kdo to včas neproclil asi neměl šanci přihlásit to, v té době se asi dost často kopie zahraničních TP falšovaly, myslím datum první registrace...omlazení auta umožňovalo jeho přihlášení a vyšší zisk...
Tatazel nepíše jakou kopii TP vlastně má, kopie nemá žádné ochranné prvky, jako jsou vodoznaky, hologramy atd a jakoukoliv kopii TP dnes vyrobí i školák, stačí si cokoliv naskenovat a upravit...Pak by ale šlo přihlásit cokoliv odkudkoliv...
Originál německého TP mu zulassungstelle nevystaví protože auto bylo před lety odhlášeno z německého registru a nelze vystavovat doklady k vozidlům která v německu nejsou přihlášena...respektive duplikáty neplatných dokladů...Když u náís vyřadíme z reguistru auto, také se TP znehodnotí a je nepaltný a nelze bvystavvoat duplikáty nepatných dokladů...a i kdyby auto v SRN registru bylo, tam je vystavení duplikátů složitější než u nás a trvá to dlouhé týdny...samozřejmě by musle požádat němec který byl k danému autu registrován...
U nás také nemůže přijít na úřad kdokoliv a žádat na základě kopie českého TP cokoliv, duplikát může vystavit úřad na žádost posledního registrovaného majitele - provozovatele...a to tam, kde má trvalé bydliště...
Vzájemný vstup dio registrů v rámci EU řeší orgány už delsí dobu a je k tomu budován systém Eucaris, údaje z českého či německého registru úřady nevydají protože jde o ochranu osobních údajů...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.