Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
četla jsem pečlivě všechny příspěvky, ale přesto mám dotaz. Jak to bude v případě, že doklad o ekologické likvidaci auta budu mít z roku 2008, ale auto se pro velký nátřesk na úřadě nepodaří odhlásit v roce 2008, ale až v roce 2009. Budu něco platit?
Díky mockrát za odpověď.
Ne nebudete, páč právní akt byl v roce 2008. za likvidaci se neplatí, platí se pojištění.
doplněno 17.12.08 19:29: zdroj. MF DnesVelice Vám děkuji za odpověď. Nemusím tedy stát od 4.30hod ráno před úřadem, aby se mi podařilo auto odhlásit. Stačí jen udělat dostatečně smutné oči na pojišťovně a požádat o prominutí úhrady povinného ručení za těch pár lednových dní. Možná, že se to povede a nebo při nejhorším budu muset zaplatit jen pár dní ručení. Úžasné! DÍKY
doplněno 17.12.08 19:41:... a mimochodem, za ekologickou likvidaci jsme zaplatili 1000Kč.
Jestli se Vám líbí čekání tak tam běžte, ale je to zbytečné. páč tam stojí i lidé, kteří chtějí zaplatit ekologickou daň, aby mohli jezdit po novém roce levněji.
Zkrátka nevědí oč běží, páč v televizi (jako dneska před 18 hodinou na primě) plácejí blbosti a lidé jim uvěří.
Dnešní MF dnes to vysvětluje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.