Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybí značka hlavní silnice

Od: luky12 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, na křižovatce tvaru T jsem již dnes už vícekrát neviděl značku,která by značila hlavní silnici ale v opačném směru tato značka byla. Na silnici ,která se na ni napojuje byla standartně značka dej přednost. Může mi někdo říct proč tam značka není?

Chybí značka hlavní silnice

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dobromysl*
hodnocení

0x

značky jsou drahé - někdo asi šetří

(u nás jsou také značky dej přednost v jízdě, ale na hlavní silnici značka není)

plechacek*
hodnocení

0x

Někomu se asi hodila

dvorak*

Myslím, že na tom místě není ani potřeba. Když pojedete po silnici, kterou máte označenou šipkou, tak nikomu ani přednost dávat nemusíte, takže znáčka Hlavní silnice by tam byla zbytečně

jiri99*
hodnocení

0x

Zrovna dnes jsem tama jel, ale značky jsem si nevšiml.*zed*

Jak už tady bylo zmíňeno, asi se někomu líbila..:-P

23424
hodnocení

0x

Značka tam být nemusí. U nás ve městě je to takhle všude.

hodnocení

0x

Já bych měl vysvětlení. Pokud budete přijíždět ve směru, do kterého ZPRAVA ústí vedlejší silnice, tak ten žlutý kosočtverec tam dali silničáři pro nepozorné řidiče, kteří by mohli právě těm vozidlům přijíždějícím ZPRAVA dávat neoprávněně přednost a brzdit tak provoz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]