Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám Fabii 1,9 TDI a z ničeho nic mi při točení volantem vpředu vrže, pravděpodobně od PP kola. Myslíte, že to může být uložení? Kolik tak oprava může stát? Je ale divné, že čím je větší venkovní teplo, tím je to více slyšet - v zimě to třeba nedělalo vůbec a když je k ránu chladněji, skoro to taky nedělá...Nebo to lze jen nějak promazat?
Děkuji.
Já mám sice starší hondu a vrže mi tam všecko. Čekám až začne pršet a pak po projetí vodou to ustane. Teď vážně. Mechanik mi řekl, že tam nic k mazání není a je třeba vyměnit konkrétní díl. To poznají jen v servisu. Na přední nápravě je toho víc co může vrzat a laik to nepozná. Když jsem všechny čepy, závěsy i teleskopy nastříkal olejem ve spreji tak to bez zvuku vydrželo chvíli. Já už nic měnit nebudu tak jedině ten déšť a vlhko a vy servis. Zdraví M.
jak je zde i v jednom z dalších vláken-v podobných situacích je dobré(a relativně levné) navštívit místního šikovného mechanika,a ten už podle specifického zvuku(natočení volantu-rejdu),tahu motoru apod.identifikuje v čem je problém-ona každá závada,vůle se projevuje nějak,má svůj specifický zvuk-nicméně mechanik,který se s podobnými setkává dnes a denně už pozná...A i kdyby si nebyl jist-auto na zvedák a postupně se vylučuje vůle,tření nějakých segmentů(pískot) atd.-v servisu jim jde o vaše prachy(ne až zas tak odstranění problému)-takže,cituji:"musíme vyměnit to a to,objevili jsme tohle a tohle...",no a vy se nedoplatíte(servis vidí,že jste třeba laik a nabulíkuje vám spousty nesmyslů a vy platíte a platíte)-přitom třeba bude jeden problém v horním uložení tlumiče...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.