Slabý výkon po startu

Od: Datum: 17.05.12 19:19 odpovědí: 5 změna: 17.05.12 22:06
avatar

Zdravím. Mám Daewoo nexia 1.5GL r.v.1996. Prvních asi 30s po startu nemá skoro žádný výkon,kde je chyba? Svíčky,kabely jsou nové,rozdělovač vyčištěn,škrtící klapka vyčištěna...napadá mě jen přívod paliva,nebo může být špatný benzín?...potom auto už jede normálně.


avatar
Upozornění
Tato otázka je 5 let bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: vesi*
Datum: 17.05.12 20:50
 

...já bych tipnul nějaký snímač teploty nebo podobný...napíchnout na diagnostiku ta řekne víc ;)

 
Datum: 17.05.12 20:53
 
avatar

snímač teploty pro ŘJ je taky novej i čidlo na chladiči

Datum: 17.05.12 21:01
 
avatar

a co benzínovej filtr ten co bejvá pod autem? *cteni*

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 17.05.12 21:37
 
avatar

jo ten bych asi měl omrknout jen nevímkde ho najdu a jak se do něj dostat *hi*

doplněno 17.05.12 21:43:

Už vím,strejda google poradil,až budu mít čas tak na to mrknu

Datum: 17.05.12 22:06
 
avatar

co takhle malý tlak od podávací čerpadla paliva? to mi přijde jako častá příčina, zvlášť pokud všechno ostatní je už prověřené... samozřejmě s tím souvisí i ten filtr, kdy se měnil.

 

 

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.