Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Olej do felicia 1,3 MPi, 50 KW

Od: ernie* odpovědí: 5 změna:

Zdravím

Hodlám si vyměnit olej ve feldě 1,3 MPi, 50 KW. 130 tkm najeto. Do nynějška výměna servisem. Nechci platit navíc za odšroubování filtru a výpustného šroubu. Auto ve skvělé formě, jede jak pila, na emisích borec uznale pokyvoval hlavou. Auto většinou jezdí v režimu vyšších otáček (3-5 tis RPM). Cena oleje nerozhoduje. Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Také jsem měl tuto motorizaci - lil jsem do ní Super Mogul 15W-40, nájezd cca od 80 do 180 tisíc (za 5 let, neměl jsem ji odnova), dlouhé trasy i ´šomtačky´, bez problému...

hodnocení

0x

já do toho leju bratrovi 10W40 od texaco havoline 5l za 550kč

ernie*
hodnocení

Uvažuju že bych tam narval něco jako Castrol 0W-40.

takovou vodu bych tam nedával zůstan u toho 10w40 motor si bude chrochtat*cteni*

ernie*
16.05.12 21:37
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]