Nejste přihlášen/a.
Existuje nějaká směrnice jestli závada na autě je lehká nebo vážná?
Neprošel jsem kvůli tomu, že účinnost ruční brzdy nebyla dostatečná a nefungovalo osvětlení spz. Obojí označeno jako vážná záváda. V servisu mi ale řekli, že to jsou lehké závady a měl jsem projít..
od 1,5 plati nova pravidla a vetsina lehkych zavad se presunula do tezkych, na jedne stk za den proslo jen moje auto a to jen ze to bylo podmazane
No to jsem zvědavá tedy... Na technickou jdeme pozítří.. Ta tabulka nahoře vypadá že bude aktuální, že? Datum tam bohužel není
Tak to jsem zvědavý, jestli se svou škodovkou r.v. 1980 ještě projdu... asi to bude chtít menší opravy, především ruční brzdy a vůle řízení
ja tam od te doby legalne neposlal ani auto, me staci mackani brzdoveho pedalu pres tlakovy spinac coz je hovadina jako svine, nektera auta maji tvrdi jina mekci ale byl jsem svedkem kdyz vyhodily oct kvuly praskle 1 zarovce v 3brzdovy svetle a to jsem si prisel jako magor
To je smutny.
Jak stav aut na ceskych silnicich, tak pokladani podplaceni za normu, se kterou netreba se nijak tajit.
Není se za so stydět. Až tady budou silnice i platy jako na západě, tak si tady taky můžeme hrát na západ. Ale do té doby mi tohle všechno přijde jaku bozerace od státu. Nakonec ta auta jsou zničená od nekvalitních silnic. Takže jak se máme zachovat, když auto neprojde na STK třeba kvůli netěsnosti tlumiče. Správně by jsme měli poslat fakturu na opravu třeba Kalouskovi, když drží kasu a za poškození mohou české tankodromy. Auta mají být 100% v pořádku a silnice ne?
bohužel přesně tak,aktuálně "smutná" šaráda s doktorem "už ne hejtmanem"-on chudák dostal víno v krabici a jejda ono tam 7mega... to je normálně na sebevraždu oběšením-takhle "naletět"...A to nemluvě o další schovce na jejda "náhodných" 30 milionů...Tak kde to jsme-pak tady řadového plátce daní bude stát buzerovat za "nesprávnou" funkci ruční brzdy-která ani není provozní záležitostí,takže nijak neohrožuje a neomezuje bezpečnost provozu-osobně mám ručku jenom abych neměl díru do podlahy v autě-už od první zimy,co jsem se před 10 lety nastěhoval do Krkonoš,mě to vyškolilo(zamrzlé lanovody)-a od té doby jí nepoužívám už ani v létě...Zkrátka stát chce-stát musí dostat(dostát),ale obráceně,že by stát něco musel...,jejda to už nefunguje,a občane stěžuj si kde chceš...
a ono uplácení-tak jsme "vychovaní" dobou nedávno minulou(za I.republiky by si to jakýkoli úředník prostě nedovolil)-no a když úřadové berou-tak jim prostě dáme-oni mají to razítko...Je to sice smutný,ale tak to je a ještě min.jednu generaci úředníků bude...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.