Nejste přihlášen/a.
Dobrý den dnes jsem si všiml po 4 měsících co vlastbním své nové auto že se mi při druhé poloze klíčku nerozsvěcejí všechny kontrolky jde o kontrolku motoru a hladiny vody a jeste snad zaple nebo vyple mlhovky
v cem je problem? muzou to byt pojistky? nebo to prodávající vypojil protoze svitila treba ona kontrolka motoru? na diagnostice ani nikde jinde sem s tim zatim nebyl doufam ze mi poradi nekdo zde
jedná se o BMW E46 316ti rok 2002
díiky za odpovědi .
Dobrý den, jestli auto jezdí, kapaliny máte a motor nedře, tak to není tragické. Můžou to být třeba jen špatné žárovky a nebo pojistky. Ale kdyby to bylo pojistkami, tak by podle mého nesvítila celá palubovka nebo min, všechny kontrolky na ní. Ale BMW neznám a nevím, čím by to mohlo být. Ale zkusil bych žárovky. Možné také je to, že auto mělao nějaký problém a majitel před Vámi je odpojil. A to jste si všiml až nyní nebo to dělá už od koupě?
Zdravím všiml jhsem si toho právě až teď muj nazor je ten ze jen tak tyhle zarovky nepraskaji ty by meli vydrzet vsechno takze to predchozi majitel mohl klidne vyndat no chtelo by to na diagnostiku a pak nekoho kdo rozumi elektrice a BMW
ja sem si myslel ze to muzou byt ty pojistky ale jak rikate to by asi nesvitilo cele nebo cela ta cast tech kontrolek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.