Nejste přihlášen/a.
nemá někdo zkušenost s vymožením peněz z autobazaru když přijdete na to že kilometry jsou stočené? koupil jsem auto (kilometrům jsem stejně nevěřil) ale našel jsem po hledání v autě štítek kde je zřejmé že to bylo stočeno. Tak mě napadlo získat nějaký peníze zpět za podvod
nechápu tu logiku, něvěřím stavu tachometru, přesto to auto koupím a pak to řeším...je to normální?
nevim co nechapes. ja v tomto state nechapu daleko vic veci. me osobne je jedno kolik ma auto najety,ja si stav proverim a zkontroluju,a kdyz je v cajku tak to vezmu. ze je ceskej narod narod debilu kteri veri ze auto v bazaru ma najety neco malo pres 100 tis tak za to ja uz nemuzu. a vim z vlastni zkusenosti ze uz fura znamych prodejcu musela kvuli tady tomuto pradoxu km stacet jinak by auto neprodali
me slo o to jak pisu ze se o tom ted docela casto mluvi ve zpravodajstvi a tak proc to nezkusit.
já zase docela chápu, proč to v tomhle státě vypadá, jak to vypadá, když např. půlka z přispěvatelů nevidí žádný problém, jestliže bazar s cílem podvést zákazníka manipuluje s tachometrem - zase si jeden vyčůránek (pardon, normální podnikatel) našel díru ve výkladu (kterou mu samozřejmě budeme, a všem dalším příštích 10-15 let, tolerovat), takže je přece všechno OK...,
takhle to prostě má být, tak se nám to líbí, takhle to chceme (to se ovšem nesmíme divit, když si hejtman bere miliónový úplatky, a premiér vyplácí nehorázný odměny svojí metrese (a posílá ji na táčky s profláknutými figurami typu Rittig, Janoušek) - jednají tak, jak se sluší a patří, prostě se snaží o podobný ojeb v rámci svých možností a schopností...
jinak tedy taky pro upřesnění. jedna se o dosti žádanou dodavku iveco, stáří 7 let a ještě k tomu dovezená ze španělska a má ted najeto 220 tis , před 2 lety měla dle údajů co jsem našel 256 tis.
moje předchozí dodávka menší koupena u nás měla najeto dle servisky 420 tis. prodal jsem ji do jednoho bazaru na severu moravy a ejhle za měsíc ji ten bazar prodával se serviskou ale s nájezdem 170 tis. tak kdo je pak ten co podvádí a za nic nemůže a kdo ma pak smůlu.
ve smlouve mam napsany stav tachometru. napadlo mě že bych zavolal i předchozímu majiteli a zjistil kolik ělo najeto při prodeji,nebo na úřadě kolik mělo při dovozu
tak kilometrytry jsou evidentně stočene. tim jsem si jist na 100 i vice %. Napadlo mě to jak se o tom mluvilo nedávno v TV a tisku že když se to bazaru dokáže tak mají smlůlu
Tak to zkus, když se o tom mluví ve zprávách...když pochopíš jak se do čr vozí bouraná auta a jak se stáčí tachometr, pochopíš také že nikomu nic neprokážeš...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.