Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat na možná hloupou,ale pro mě dost důležitou otázku,která mi vrtá už pár let v hlavě. Když jsem byl ještě malé dítě,tak měl můj děda s babičkou kterého potom podělila má rodina a jezdili jsme s ním az do roku 2008 tuším. Tohle auto figurovalo tím pádem v naší rodině od roku 1994. Potom jsme ho dali protiúčtem do autoesa a koupili si auto nové. Od doby o něm nevíme nic. A mě by strašne zajímalo,jestli existuje nějaká možnost,jak zjistit,v čích rukách to auto nyní je,zda vůbec ještě je. Nevíte někdo,jestli je nějaká možnost,jak to zjistit? Děkuju Vám.
0x
máte VIN,nebo znáte alespon dřívější SPZ-pokud ano-je se čeho chytit a stačí trošku invence-jejda šupky hupky na pojištovnu-tohle a tohle auto jsem předlonii prodal,má nynější majitel povinné(prý u vás),je v odhlášce...,atd. Prostě slušně jednat-kouzlo osobnosti a prořízlá ústa dělají zázraky...
Tady zadejte registrační značku (SPZ) auta a můžete se dozvědet více. Jesli je daná značka ještě stále aktivní, u jaké je auto pojišťovny a jestli je ještě zaregistrováno v provozu. Má to ale jednu slabinu a to, že tyto informace zjistíte pouze, pokud bude mít auto stále stejnou značku. Pokud nový majitel někdy v průběhu svého vlastnictví auta změnil značku, tak tento registr vám dobu s novou značkou již nezmapuje. (Pokud ji nějak jinak nezjistíte.) Pak tedy nevíte, zda auto jenom změnilo značku, nebo bylo vyřazeno z registru. Změnou datumu se tá historie auta docela dobře zmapovat, co se týká pojištění. Ale jen do doby, do které auto mělo přidělenou Vám známou SPZ.
ic.ckp.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.