Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit majitele bývalého auta?

Od: cobrak* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den.
Chci se zeptat na možná hloupou,ale pro mě dost důležitou otázku,která mi vrtá už pár let v hlavě. Když jsem byl ještě malé dítě,tak měl můj děda s babičkou kterého potom podělila má rodina a jezdili jsme s ním az do roku 2008 tuším. Tohle auto figurovalo tím pádem v naší rodině od roku 1994. Potom jsme ho dali protiúčtem do autoesa a koupili si auto nové. Od doby o něm nevíme nic. A mě by strašne zajímalo,jestli existuje nějaká možnost,jak zjistit,v čích rukách to auto nyní je,zda vůbec ještě je. Nevíte někdo,jestli je nějaká možnost,jak to zjistit? Děkuju Vám.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

laybor*
hodnocení

0x

Na úřadě to asi neřeknou - nejste majitel

Esa to asi neprozradí - kdo to koupil

Vzal ho čert - nebo ho chcete nazpět?

erikch*
hodnocení

0x

máte VIN,nebo znáte alespon dřívější SPZ-pokud ano-je se čeho chytit a stačí trošku invence-jejda šupky hupky na pojištovnu-tohle a tohle auto jsem předlonii prodal,má nynější majitel povinné(prý u vás),je v odhlášce...,atd. Prostě slušně jednat-kouzlo osobnosti a prořízlá ústa dělají zázraky...

cobrak*

To je fakt :) SPZ mám, tak díky moc! Přeju hezký den.

solenza*

Tady zadejte registrační značku (SPZ) auta a můžete se dozvědet více. Jesli je daná značka ještě stále aktivní, u jaké je auto pojišťovny a jestli je ještě zaregistrováno v provozu. Má to ale jednu slabinu a to, že tyto informace zjistíte pouze, pokud bude mít auto stále stejnou značku. Pokud nový majitel někdy v průběhu svého vlastnictví auta změnil značku, tak tento registr vám dobu s novou značkou již nezmapuje. (Pokud ji nějak jinak nezjistíte.) Pak tedy nevíte, zda auto jenom změnilo značku, nebo bylo vyřazeno z registru. Změnou datumu se tá historie auta docela dobře zmapovat, co se týká pojištění. Ale jen do doby, do které auto mělo přidělenou Vám známou SPZ.
ic.ckp.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]