Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto nejde nastartovat

Od: libuli2* odpovědí: 5 změna:

včera ještě v pohodě, bez problémů, dneska sednu a nejde nastartovat..myslela jsem teda že to je baterkou, manžel dal novou (stará má už 12 let) a stejně nic. Pořád to nejde nastartovat. co to může být? Máme Renault Megane r.v.2000 jinak je to velice spolehlivé autíčko, dost jsem z toho vedle *zed*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stanley110*
hodnocení

2x

Tak takovýhle problém jsem zažil se svojí felicií a můžu říct,že si na tom málem vylámal zuby i skušený autoelektrikář.Přijel jsem ze servisu a odpoledne ani žduch,startér točil jako blázen a nic.Až po opravdu důkladné prohlídce pojistkové skříně jsme přišli na nějaké dva drátky od spínacího relé,které tam v podstatě něměli co dělat,tak jsme je ustřihli a spojili a auto jezdí do dnes*frajer*

Zkrátka tam byl zapojen po posledním majiteli nějakej tajnej vypínač*zed*

libuli2*
hodnocení

..když si člověk představí, že by volal asistenční službu nebo servis a zaplatil by za takovou kravinu nemalé peníze, tak je mi mdlo *modla*

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

trochu vice info by neskodilo, ale z 99% hloupaty immo

libuli2*
hodnocení

..co to je immo?

To aute jinak jezdí bez závad, má pravidelné servisní kontroly, atd.

libuli2*
hodnocení

PROBLÉM VYŘEŠEN *smich*

zbuntovali jsme souseda a ten zjistil bordel za svíčkou, takže povysávat a auto jedééééé *andel*

Díky moc za odpověd!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma auto nejde nastartovat

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]