Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dají mi záruku mobility?

Od: servisniprohlidka odpovědí: 8 změna:

Mám vůz Audi, vždy řádně servisovaný, pravidelně u Audi v autorizáku a teď jsem projel servisní prohlídku o 1000km, chci se Vás zeptat dají mi štempla záruka mobility, i když jsem projel servisní prohlídku od 1000km? Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

nemel by bejt problem +-1000km nikdy nehralo roli

nu*
09.05.12 21:04
hodnocení

0x

nedají

stirecek*
hodnocení

0x

Je problém stočit tacháč?;)

servisniprohlidka
hodnocení

Tak dají nebo nedají?

stirecek*

Zavolej tam a uvidíš, co ti řeknou. Co vím, tak někde tisíc kiláků neřeší, jinde to může být problém. To víš, turbo je drahé, dnes nic nevydrží skoro ani záruku, každý se jistí a pak by ti to mohli neuznat... Já měním olej/filtry raděj dřív než pozděj, navíc to mám zdarma, tak proč ne...

doplněno 09.05.12 21:23:

Soused měl audinu 4,2 biturbo, záruka na 150tis km a turba odešly ve 152tisících km. Volal do Německa a uznali mu to na záruku, no ale jinak by to stálo 150 000Kč! a to je pak mazec.

servisniprohlidka
hodnocení

Vůz v záruce již nemám, ale když servisuju u autorizáku od začátku, dají mi záruku mobility + potvrdí v servisce štemplem. Ptám se jestli i přesto, že jsem ujel 1000km po předepsané servisní prohlídce, zda mi i přesto záruku mobility dají a opět potvrdí razítkem v servisce?

blackflamesiczi*

skodovka ford a vw to neresi protoze je problem se tam dostat na servis a ani u audi by nemel bejt problem delate kseft danemu servisu a ne Audi takze servis se nebude chtit vzdat zakaznika

nu*
hodnocení

0x

pokud je podmínmkou návštěva po xxx kilometrech, a ne po xxx + 1000, tak NEDAJÍ! z důvodu porušení podmínek...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]