Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Dnes 9.5.2012 jsem koupila auto Renault Thália, na které ale musím čekat cca 2 měsíce z výroby. Zároveň se mi naskytl lepší kup jiného auta. Chtěla jsem odstoupit od smlouvy, ale pánem my bylo zdělelno, že odstoupit už nelze, že auto je už zadané ve výrobě a je sjednán částečný uvěr. Prosím o radu jak postupovat ohledně odstoupení od této smlouvy.
Ve smlouvě je uvedeno že odstoupit můžu jen když nezaplatím nebo když auto nedodají v dohodnuté lhůtě - což je 8.8.2012
A samozřejmě, pokud nezaplatíte = sankce = další peníze navíc, popř. exekuce. Se smlouvou se zkuste zeptat u advokáta, ten Vám poradí přesně, pokud to jde či nikoliv. Pokud ne, auto zaplaťte a pak za tu samou cenu prodejte (samozřejmě bez navýšení o úvěry apod, to Vám asi nikdo nekoupí). Ale neříkám, že nemůže být vyjímka.
Všecko jde, je třeba si pořáádně přečíst smlouvu, nejspíše tam bude sankce. Co pán sděluje není podstatné. Koupila, tedy už kupní cena uhrazena? U úvěru by to šlo domluvit tak, že se použije na jiné auto. Je třeba jednat s poskytovatelem.
Tak nechali jsme tam 80 tisíc. Ještě musíme 20 tisíc doplatit a zbytek je na uvěr. Auto zatím není bude až za ty 2 měsíce. Byla na ni akce jen když pujde nějaká část na uvěr.
Ještě jsem se chtěla zeptat. Když neodstoupím od smlouvy teď, můžu d ní odstoupit až za ty 2 měsíce co už budu mít to auto a nebude se mi na něm něco líbit? - např. jízdní vlatnosti, nějaká závada
pochybuji ze bez vysokeho penale pujde odstoupit od smlouvy , objednaly jste si auto tak ho mate objednane a tim to hasne copak si myslite ze prodejce ho zaplati ze sveho a necha ho na sklade?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.