Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou si mám koupit motorku 50ccm

Od: havel17 odpovědí: 4 změna:

Zdravim vás, chtěl bych poradit jakou si mam koupit motorku 50ccm? Mam vyhlidlou za 60 000,-Kč. Za kolik bych ji mohl prodat po roce používání(v dobrém stavu)?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Za 60 000,- muzes mit 600ccm XT, DR, ...

Ale to asi vis. Jen sem Ti tim chtel rict, pockej si a kup si za rok rovnou velkou. Nebo si ji kup hned. Myslis snad, ze Te nekde budou stavet chlupaty?

Jestli trvas na 50ccm. Tak si kup fichtla. Usetris 55 tisic.

honza123*
hodnocení

0x

musíš taky napsat, kde bydlíš a kolik hodláš s tím najezdit. Taky kde ji budeš parkovat. Já mám zkušenosti s 50kama. Jinak se jezdí po Praze, jinak na vesnici a jinak ve městě. Všímej si jaké jsou u vás silnice a hlavně jak u Vás jezdí jiní řidiči.

Jedna věc na začátek. Vyhni se obloukem motorkám vyrobený v Číně. Vypadaj pěkně, ale kvalita je hrozná. Setkal jsem se i s tím, že byly špatně konstruovány a servis je taky hodně špatný.

repsol*
hodnocení

0x

Ja mam Cagiva prima 50 a sem uplně spokojeny kdybych mohl doporučit tuhle motorku je fakt super :D

davidhavel*
hodnocení

0x

Neblázni, je to škoda peněz. Chápu, že chceš jezdit (také jsem motorkář a také jsem začínal), ale zbytečně bys tratil desetitisíce. Padesátku si kup Simsona, narozdíl od Jawy to i docela jede. Koupíš ho za pět tisíc a prodáš za stejnou cenu. Zbyde ti tak pořád 60 na pořádnou mašinu, až na ní budeš mít noty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]