Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v autech se skoro nevyznám, proto bych potřeboval poradit. Mám Š. Felicii 1.6. Poslední dobou mi cuká motor u auta a to hlavně při akceleraci, výkon téměř žádný a zrychlení hrozně pomalé, mám pedál až na podlaze a skoro to nejede Auto občas chcípá, hlavně při parkování a malé rychlosti. Při volnoběžných otáčkách se motor dusí (otáčky kolem 500), ale nechcípne. Může to být špatnými svíčkami nebo problémů může být několik. Na diagnostiku se mi moc nechce, moc peněz nemám
Díky za odpověď Martin
Ještě k popisu problému, při přidání plynu motor jako by bublal a dusil se a úplně se klepe pedál plynu.
Zkus ještě když bude tma a máš nastartované auto kouknout pod kapotu zda někde na kabelech nebo svíčce nebo cívce nepřeskakuje jiskra na kostru sám sem to kdysi řešil řekli mne at to dám do servisu a oni uvydí a pak sem přijel večer domů zvedl kapotu a kouknul a jedna svíčka házela jiskru na kostru vyměnil sem a auto frčelo při nejhoršim bych nechal ještě seřídit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.