Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě motorky - rady, otázky?

Od: balcikd odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chtěl bych si v nejbližší době pořídit motocykl a jelikož to bude první motocykl, chtěl bych nějakou slabší motorku. Našel jsem inzerát z nejbližší vesnice, kde nějaká slečna prodává silniční aprilii 125 (rv 1990, pohledově velmi hezkou). Jelikož u inzerátu má napsáno, že motorka není po GO motoru (pravděpodobně to motorka vyžaduje) - na co se ji mám zeptat? co bych měl o motorce vědět? Kolik je klasická sazba udělání "go motoru"? Na co si dát pozor?

Děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

Stojí za shlédnutí :) :

balcikd
hodnocení

Děkuji za odkaz, je to zajímavé a poučné.

Nechci Vaši radu nijak snižovat, cením si jej, ale to moje otázky spíše směřovaly na rady před (při) koupi motorky.

ladaadal*
hodnocení

0x

Pokud si neumíš udělat GO sám, tak kupovat motorku a nechat dělat GO tě vyjde dráž, než když koupíš motorku v kupě. To by opravdu musela bejt za cenu šrotu. Prolez www.motorkari.cz, tak je hodně rad i návodů. A v inzerátech si můžeš porovnat ceny a přemýšlet dál.

buss
hodnocení

0x

A proč je nutná GO? To už nejezdí? Tomu pak odpovídá cena. Popř. se pokusit sehnat motor z nepojízdné. To by spíše musel vidět mechanik, co už je třeba vymněnit. Jinak přece jezdí různé staré stroje...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]