Nejste přihlášen/a.
Mám cestovat do zahraničí autobusem cca 15 hod. jízdy. Nevím, které sedadlo si mám rezervovat. Jsou některá místa lepší stran pohodlí, jako např. u okna, vzadu, vepředu u ¨vstupu...? Poraďte, prosím. Děkuji, Inka
Zdravím,
já jsem již několikrát tak cestovala autobusem na dlouhé trasy - z osobní zkušenosti dobrá místa a i bezpečná jsou uprostřed. Pokud budete sedět u okna - lepší je v tom, že máte lepší výhled na okolí + můžete si o okno opřít polštář pod hlavu a spát tak. U uličky - můžete se vysunout a mít tak trochu místa, taky si můžete nohy třeba opřít o jiné sedadlo a více se "natáhnout"..
Jinak je vždy problém s prostorem pod nohami. Ale vím, že (ve většině autobusů - pokud se nejedná o dvoupatrová) je více prostoru u sedadla, které je hned první před zadními dveřmi.
Jinak si určitě vezměte polštář minimálně pod hlavu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.