Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení vozidla

Od: zdenda1 odpovědí: 2 změna:

V roce 1971 jsem koupil Javu 50 a přihlásil na registraci vozidel. V roce 1978 jsem motocikl daroval kamarádovi, bez smlouvy a bez přepisu. Ten ho po nějaké dobje prodal jisté paní, která na něj platila pojistku do roku 2010, po té ji platit přestala a motocikl prodala, komu to sama neví.Mně přišlo penále za to že motocikl není pojištěný od 2010 do dnes.Když jsem ho chtěl odhlásit z registru,tak jsem zjistil že nemůžu protože od něj nemám žádné dokumenty. Je nějaká možnost jak se motociklu zbavit, když ho nemám a nemám od něj ani papíry?

Děkuji za radu Zdenda

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdendo, již od roku 1978 nejste vlastníkem vozidla. Bohužel to již nemůžete doložit kupní smlouvou. Páč po takové době již nemáte kopii doklad a nepamatujete si komu jste to prodal...

Toto oznamte čkp, a sdělte jim, aby se obrátili na poslední osobu, která platila pojištění..

Motocyklu se nemůžete zbavit, když jste se ho zbavil v roce 1978.

OK?

zdenda1
hodnocení

Děkuji za odpovjeď, snad to vyřeším.Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]