Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení auta ve správním řízení

Od: roman555 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,vozidlo jenž jsem koupil bylo odhlášeno od původního majitele,ale ja jsem ho už na sebe nepřihlásil takže je stále v polopřevodu jenže je to už 6let.Teď musím auto zrušit ve správním řízení neboť nemám doklad o eko.likvidaciJaká je sankce za tu dobu v polopřevodu když by to mělo být do 10dnů.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bobr*
hodnocení

2x

Nevim z jakého důvodu musíte auto zrušit ve správním řízení můžete ho na sebe přece převézt nebo auto už nemáte sté otázky není jasné a sankce se za to žádné nedávaly můžete přece říct že auto bylo nepojízdné vy jste ho opravoval atd samozřejmně do deseti dnů jste povinen přihlásit auto ale když to neuděláte tak sankce za to žádné doposud nebyly

roman555
hodnocení

Snažil jsem se získat co nejvíc informací tak jsem si zavolal i na evi.vozidel tam mě bylo řečeno, když vozidlo fizycky neexistuje a nemužu ho dát eko.zlikvidovat tak jeďina cesta je správní řízení a když jsem mu oznámil že vozidlo je v polopřevodu 6let začal vyhrožovat sankcí proto ta otázka jak velká sankce může být udělena?

bobr*
hodnocení

0x

Pokuste se někde sehnat doklad o likvidaci některá firma za poplatek vam ho vystaví a nebo přes nějaké známé a pak stejně budete muset dokončit převod a zaplatit letos 800.-ale příští rok to bude darda

roman555
hodnocení

Takže nikdo netuší jak vysoká může být ta sankce?

hodnocení

0x

Koukněte na sekci auto moto, tam je mnoho postupů, ze kterých si můžete vybrat. Máte kupní smlouvu, jste opravdu právní majitel vraku, nebo jen evidenční? Co když auto (papírově) prodáte? Sankci Vám nikdo neřekne, páč ještě nikdy nebyla udělana pokuta za nepřihlášení vozidla. Alespoň o nikom nevím.

ICQ55180641 mailto: milan.cukrar@volny.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]