Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Mohu se zeptat, zda někdo neví jak a čím by se daly nabarvit vnitřní madla klik u Felicie? Nemáte někdo nápady, rady a zkušenosti? Díky!
Nazdar,
no já bych si koupil autolak Motip, ten má barvy přímo pro škodovky, vezmeš si vzorník, porovnáš svou barvu. Výhoda je, že to stojí do 150 kč a je to ve spreji, mám s tím dobré zkušenosti a drží to také poměrně dobře, a ten výběr barev...
Bezva, díky moc! Takže jestli dobře rozumím, tak sundám daný díl, umyju, odmastím a očistím a potom jen nastříkám a je hotovo?
Já bych mezi to dal ještě speciální základní nástřik na plasty (někdy se to po roce bez něj loupe). Děláš akční pofaceliftový model (to bych přidal ještě zrcátka do barvy - jen necháš ten držák černý? :D
No, trochu si to plánuju rozveselit vevnitř Takže říkáš odmastit, umýt, očistit, osušit a mezi tu barvu a plast dát ještě co konkrétně? Prosím o odkaz
No, zrcátka bych spíš vzal černou barvou, aby se jen trochu "omladila" barva, ale do barvy bych je asi nedával. Taky plánuju nabarvit středový panel a tak
Jaký držák máš teď na mysli?
Napřed umýt (kartáček + mýdlo), opláchnout vodou, pořádně nechat vysušit, odmastit,...
Tady je návod:
A myslím tím držákem tu montážní stranu (jakože celé zrcátko se do laku nedává, pak je to tuzing ).
Pozor na nitroředidlo (v popisu má označení C6000 - hlavně to C značí nitrocelulózové). Leptá některé druhy plastů. Ta zrcátka se částečně dají oživit třením hadry namočené v acetonu. Trochu jim sebereš horní vrstvu, ale výrazně je nerozleptáš jako nitrem. Nitro žere hlavně plasty světel a blinkrů s polykarbonátu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.