Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych od přítomných poradit, jaké auto byste mi doporučili do 20 tisíc Kč?
Jsem řidič začátečník, nehodlám s ním především závodit, takže nějaká solidní spotřeba (přes týden moc nenajezdím, spíše jen hlavně na víkend), levnější servis, nic extra
Nějaké mé tipy: Škoda Felicia, Renault Clio, Ford Fiesta, Citroen Saxo, Ford Ka, Fiat Punto, Peugeot 106, Fiat Brava.
Třeba toto může být dobrý kousek: tipcars.com/...
Z Vaší nabídky bych Vám doporučil Peugeot 106 (můj názor,každý má svůj) jelikož Peugeot 106 má pozinkovaný spodek tudíž nekorozí jako například Felicie.
Sám Peugeota 106 mám rok výroby 95 a teď už ho mám třetím rokem a jediné co jsem kupoval tak byly brzdové destičky,olej a pneu + takové drobnosti jako žárovka,pojistky,směs do ostřikovačů atd... Přítelkyně má právě viz. zvýšenou Felicii taky z 95 roku a je ůplně ve strašném stavu.
Berte to jako můj názor nic Vám vnucovat nebudu
Clio - píšou po důchodci - pravdě podobně jestli je to pravda a je první majitel tak počítej ještě s EKO daní , (kdyby byla zaplacena asi by se pochlubili )
Z toho tvého výběru - Felicie dost rezaví ale opraví na ni vše každý garažista,spotřeba vyšší,
Ford Fiesta - za 20 000 seženeš rok 2000, 1.25 - 55kW zetec ,nízká spotřeba, nesere se
Suzuki Swift - 2002 ,nerezaví , nízká spotřeba , absolutně bezporuchové - většinou po důchodcích, malé nájezdy km,
Staří Francouzi a Italové? Záleží na jednotlivém kusu - posrat se může cokoliv kdykoliv i na novém voze.
doplněno 06.05.12 23:29:Kupuj s někým kdo tomu rozumí a ví kam se podívat a co poslouchat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.