Nejste přihlášen/a.
Dobrý den jak na odhlášení auta bez dokladu o ekologické likvidaci?Dříve jsem vlastnil vozidlo a to jsem rozebral a vyvezl do sběrny a ted na nej nemužu zrušit povinný protože neni odhlášený a nabýhaj mi tam penale,, prosím poradte jinak rz a všechno mám díky předem za odpověd,,
Proč nedoneseš uložit značky do depozita máš klid pro pojištovnu a budeš mít čas schánět papír o likvydaci pochybuji že sběrné suroviny tě ho vydají zpětně zkusit někoho kdo se tím zabývá např vrakoviště i třeba ty sběrný suroviny za nějaký poplatek možná něco napíšou ale většinou budou chtít kus karoserie s číslem vin.
doplněno 05.05.12 22:16:Samozřejmně že můžete zkusit odhlásit tak že zanikl účel užívání nebo že z toho máte psí boudu králíkárnu atd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.