Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na odhlášení auta bez dokladu o likvidaci

Od: karlos4411acs odpovědí: 6 změna:

Dobrý den jak na odhlášení auta bez dokladu o ekologické likvidaci?Dříve jsem vlastnil vozidlo a to jsem rozebral a vyvezl do sběrny a ted na nej nemužu zrušit povinný protože neni odhlášený a nabýhaj mi tam penale,, prosím poradte jinak rz a všechno mám díky předem za odpověd,,

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

jít do sběrny a opatřit si povrzení o ekolikvidaci

karlos4411*
hodnocení

A ten ve sběrnách vydají i zpětně? Je to totiž asi půl roku co jsem auto zlikvidoval

nu*

otázka pro sběrnu

karlos4411*
hodnocení

Chápu a nevíte či je za to nějaký poplatek?znáte ještě kdyžtak nějaký jinný způsob?klidně i nelegalní to je mi fuk hlavně když budu mít ten papír,,

endyfrog*
hodnocení

0x

Proč nedoneseš uložit značky do depozita máš klid pro pojištovnu a budeš mít čas schánět papír o likvydaci pochybuji že sběrné suroviny tě ho vydají zpětně zkusit někoho kdo se tím zabývá např vrakoviště i třeba ty sběrný suroviny za nějaký poplatek možná něco napíšou ale většinou budou chtít kus karoserie s číslem vin.

doplněno 05.05.12 22:16:

Samozřejmně že můžete zkusit odhlásit tak že zanikl účel užívání nebo že z toho máte psí boudu králíkárnu atd

Jak kde.někde za úplatu daj potvrzení o ekolikvidaci (1000_3000?kč),ale lze taky zrušit na zánik určení (či jak se to jmenuje) bez likvidačního poplatku!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]