Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Typ spojkové sady

Od: jarahosek* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

na Aukru jsem našel tento typ spojkové sady. Potřebuji to na 1.6 oktávku. cena se mi zdá více než příznivá. Co si o výrobku myslíte? Mám to koupit, nezná někdo tuto značku co je to zač?

Jinak jsem našel i za 1800 od LUKu spojkovou sadu tak nevím...

A ještě mě napadlo, jestli i spojkové ložisko na ten Nexus musí být od nexusu nebo je to jedno jaká značka...?

Zde je odkaz na tu spojku: aukro.cz/...

Díky všem za postřehy a rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

no zrovna spojka je díl na kterým bych zrovna nešetřil a bral jen značku- váleo sachs luk ,ten nexus mi nic neříká čert ví co to je abys nebyl za pár měsíců smutnej

co se týče toho ložiska je jedno od jaký firmy ho vemeš

doplněno 04.05.12 17:07:

jinak ložisko taky jen od kvalitního ověřeného výrobce meyle luk sachs váleo

Já si měnil na Xantijce ,dával jsem LUK,komplet tj.lamela,přítlačný kotouč i vypínací ložisko, a vše OK.Známý si (stejný typ a motor jen po feaceliftu) koupil Valeo a měl tam navíc i středicí trn!

erikch*

chlapi-značka Nexus je od General motors-a dodává prioritně(prvovýroba) právě pro tento největší světový koncern-takže to že to neznám, neznamená,že je to shit...Kvalitativně to bude na stejné úrovni jako evropští výrobci(Sachs,LUK,Valeo atd.)

jarahosek*
hodnocení

No a proto se ptám. Něco v tom smyslu psal i ten na Aukru, akorát že že pro GM. Tak myslíte, že to mám vzít bez obav? Zase na druhou stranu je ta naše plečka už čtrnáctiletá:))

erikch*

pokud prodejce na aukru poskytuje záruku(krom aukra samotného do objemu obchodu 20 000,-)-nebál bych se toho...

nu*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma spojkové ložisko

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]