Nejste přihlášen/a.
Na jízdních vlastnostech to vůbec znát není - zrychluje a brzdí stejně.. Nebo není v tom markantní rozdíl. Co se týče teploty kola (disku), to jsem dnes kontroloval, přišly mě docela teplé, ale ne "nesnesitelně" teplé.. avšak, nemá na to za jízdy vliv počasí? u nás bylo krásně..
Když jsem já měl zaseklé pakny, tak se auto hrozně líně rozjíždělo. A to těm paknám bylo už 21 let. :D Jinak to všechno odpovídá.Pískání (u mě to bylo spíš šílené hučení) a teplé kolo.
sundal jsem to kolo, které se mi zdálo, že vydává to pískání... a problém je v tom, že brzdová destička je z 1/2 úplně opotřebená. Nebylo možno rozeznat při nasazeným kole, protože z "vrchního" pohledu vypadala relativně v pohodě. A při dnešní projížďce se mi to potvrdilo, po 5 km bylo ono kolo nejteplejší - teda, znatelně teplejší než ostatní.
To jako destička "ojetá na plech"? = nové obložení a repase prasátka - nejspíš se nevrací pístek a kolo pořád brzdí, proto je teplejší než ostatní a obložení sjeté (pokud nehřeje třeba ložisko...) Pístek někdy stačí jen rozcvičit, ale většinou znova rychle zatuhne = lepší je repase nebo výměna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.