Nejste přihlášen/a.
Jak je to v současné době s řidičákem na motorku pro nejvyšší třídu? Mám ted A 18 tedy do 25kw a minulý rok, když jsem se ptal na rozšíření, tak mi bylo řečeno, že mi stačí se pouze projet s komisařem na motorce a hotovo.. Platí to i dnes? Vím, že tam proběhli nějaké změny, jako že mi musí byt už 24.., ale víc jsem nedohledal.
Nestačí, budete absolvovat normálnoí výuku v autoškole, teoprii, praxi, jízdy, zkoušky...a za vše zaplatíte
Tak jste mě tak vyhecoval, že jsem si zavolal autoškolákovi.. a je to následovně:
1) jízda s autoškolákem 1-2x podle zkušeností
2) jízda s komisařem
3) zajit si pro novej řidičák
no vidíte, kdyby jste byl Němec a oslovil před lety autoškolu v Nepomuku na plzeňsku, stačilo by že máte dostatek EUR...tedy éček...
Nemusel by jste nic...
Dnes jsou chudáci všichni souzeni...
doplněno 03.05.12 11:58:ale s tou "nevyšší třídou jste to trochu popletl, nebo ne? Nejvyšší je A podle ostavce d) paragrafu 81 zákona č.361/200Sb a tam je to nad 25kW a věk je 21 let
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.