Nejste přihlášen/a.
Stylová kára, ale asi bych se bál dílů že vykrvácím. Přece jenom je to už starý a budeš muset něco kupovat a BMW neni jedno z nejlevnějších.
doplněno 02.05.12 19:10:BTW: myslel jsem spíš cenu náhradních dílu který budou potřeba. Ikdyž se dají na takový auto docela dobře sehnat na vrakáči, nebo z druhé ruku celkem levně.
podle mne je E36 jedno z nejklasičtějších BMW vůbec-sice 1.6 motor není to pravé(chce to prostě klasiku Bafíkovskou řadovou 6),ale i tak-osobně ze zkušeností hlídat vpředu ty "kosti"(od stabilizátoru)a čepy-na těch našich krásných silnicích,jinak není problém cokoli sehnat-velice rozumné ceny Velké Chvalovice u Sadské(přímo BMW vrakáč)+klasika annonce,aukro atd.-no a jinak si Bafíka užij,je to úplně o čemkoli jiném než ostatní kárky...
volba dobrá-ale jde o kačky...jinak sháněj pozdější,už 150 koníkový-po 2001...Nevím kolik do Bafíka chceš investovat,ale zkusil bych mrknout ven(SRN apod.)-i s cestou a přihlášením se to vyplatí...
No co se tíče E46 tak tam díl jsou taky docela levný daj se sehnat za dobré ceny jen to chce umět hledat 320d já bych volil 330d tam je ten motor spolehlivější pokud teda trváš na naftě jinak s 320i tam neuděláš vůbec chybu motor je opravdu spolehlivý a pokud chceš výkon tak bych klidně šel do 330i spotřeba je zanedbatelná ale záleží hlavně v jakým to je stavu a kolik do toho chceš narvat jinak u té 320d brát až po FL což je od r.v.2001 a vejš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.