Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BMW 316i

Od: wheeler* odpovědí: 10 změna:
Dobry vecer,
Jaky mate nazor na BMW 316i, r.v. 1997? Cena dílů atd. Mám do ní jít?
Diky, J.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

milanho*
hodnocení

0x

Stylová kára, ale asi bych se bál dílů že vykrvácím. Přece jenom je to už starý a budeš muset něco kupovat a BMW neni jedno z nejlevnějších.

doplněno 02.05.12 19:10:

BTW: myslel jsem spíš cenu náhradních dílu který budou potřeba. Ikdyž se dají na takový auto docela dobře sehnat na vrakáči, nebo z druhé ruku celkem levně.

Zase tak drahý to není, a na 36ku je dílů hodně :) Mám jí doma, a je to super. Občas chce něco vyměnit, je to přeci jen už 15leté auto :)
erikch*

podle mne je E36 jedno z nejklasičtějších BMW vůbec-sice 1.6 motor není to pravé(chce to prostě klasiku Bafíkovskou řadovou 6),ale i tak-osobně ze zkušeností hlídat vpředu ty "kosti"(od stabilizátoru)a čepy-na těch našich krásných silnicích,jinak není problém cokoli sehnat-velice rozumné ceny Velké Chvalovice u Sadské(přímo BMW vrakáč)+klasika annonce,aukro atd.-no a jinak si Bafíka užij,je to úplně o čemkoli jiném než ostatní kárky...

blackflamesiczi*

ted jsem na vrakaci na 316 kupoval motor (majitel jezdil 3 mesice a varil nonstop) a stal i z ridici jednotkou a kabelazi kompletne nastrojenej STRASNYCH 2500,- *smich*

wheeler*
hodnocení

Mam moznost koupit za dobrou cenu, najeto 200000 km. Tak jestli to ma cenu...
Jinak je v dobrem stavu.
takjan*

Za pár dní se ti to bude zdát slabé, což je fakt. Vždycky se zdá slabé po chvíli ježdění. Jinak auto OK. A díly? V pohodě..

wheeler*
hodnocení

Tak jsem se byl na vybrany kousek podivat, ale byl ponekud vice zrezly. Pravdepodobne budu hledat e46 320d. Lepsi volba? Diky.
erikch*

volba dobrá-ale jde o kačky...jinak sháněj pozdější,už 150 koníkový-po 2001...Nevím kolik do Bafíka chceš investovat,ale zkusil bych mrknout ven(SRN apod.)-i s cestou a přihlášením se to vyplatí...

marty*

Tak na bmwklubu se daj taky sehnat slušný kousky

marty*

No co se tíče E46 tak tam díl jsou taky docela levný daj se sehnat za dobré ceny jen to chce umět hledat :) 320d já bych volil 330d tam je ten motor spolehlivější pokud teda trváš na naftě jinak s 320i tam neuděláš vůbec chybu motor je opravdu spolehlivý a pokud chceš výkon tak bych klidně šel do 330i spotřeba je zanedbatelná ale záleží hlavně v jakým to je stavu a kolik do toho chceš narvat jinak u té 320d brát až po FL což je od r.v.2001 a vejš. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]