Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstoupení od kupní smlouvy auta

Od: kikousek odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, před 3 týdny jsem v autobazaru zakoupila vozidlo, nyní jsem jej dávala do servisu (byly nutné menší opravy a pracovníkem servisu jsem byla upozorněna na spoustu skrytých vad a cena opravy by se vyšplhala na 30000 Kč. Proto jsem prodávajícímu navrhla snížení ceny auta nebo odstoupení od smlouvy. Prodávající odepsal, že na základě podpisu zkušební jízdy s návrhem nesouhlasí. Prosím ví někdo nějakou radu? Děkuji Prchalová Jitka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, sama musíte vědět, co jste v kupní smlouvě podepsala

buss
hodnocení

0x

Kdybyste s ním sjela před koupí v rámci projížďky do servisu, mohla jste ušetřit. Teď se budete hádat, bez právníka lepšího to zřejmě nepůjde. Otázka, jak se sepsaná KS. Viz hlava druhá OZ.

jarda3*
hodnocení

0x

Tak jde o to jake auto, jak stare a za kolik... 30000 za prvotni servis po koupi ojetiny neni zas tak moc. Servis se asi taky snazi najit kazdou blbost, s kterou by se dalo roky jezdit roky, aby si vydelal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]