Nejste přihlášen/a.
je to stará dobová plečka, dokladem úpadku Jawy je že se na ní montují i čínské motory...kdysi se pokusila prorazit se šestistovkou s motorem Rotax, ale bída...
Rám se v zatáčkách kroutí, motor nemá výkon, a spolehlivá je podle dílů ze kterých je složená...za ty prachy , když už chcete zůstat u nějakého retrodesigne bych si koupil starší Hondu Rebel, vypadá lépe, jezdí lépe a je to Honda...
Tak tomu bych se za ty peníze zdaleka vyhnul. Nejlepší na motorce je motor, který je přitom archaické konstrukce Honda CB250 dělaný v Číně. Tragický podvozek dělaný v Jawě. Kdysi jsem býval prodejce Jawy. Před časem jsem obnovil smlouvu a pod dvou prodaných motrkách raději skončil. Nemám na ně žaludek. Jsou to živořící tragédové.
Za ty peníze se dá dovézt z Německa Honda CB500 v přepychovém stavu a to je, i přes to, že se jedná o starší model, uplně jiná liga.
Pokud dotyčný řeší to, co já, žádná ojetina mu to nenahradí. Chtěl jsem jawu a chtěl jsem novou. Je mi jedno, že vypadá jako z minulého století - mě se totiž právě takové motorky líbí. A nelíbí se mi moderní a už vůbec ne sporťáky. Nemám rád elektroniku a navíc zkušenost s předchotí Jawou byla naprosto špičková. Bez závad a náhradní díly za hubičku všechny.
Neboj se, pokud to nemáš jen na parádu, ale potřebuješ jezdit, bude Ti vyhovovat.
Mimo jiné jsem se díval při výběru motorek i na servisní intervaly. Jednak si skoro všechno můžeš udělat sám a taky interval po 9000 km není k zahození (i když měnit olej budu asi dřív...)
Jinak pokud bys chtěl vědět skutečně více a od lidí, kteřé tomu rozumí, obrať se na Martina Pavluse (prodejce - kupoval jsem to u něj). Je to člověk, který tomu opravdu rozumí a navíc se Jawám věnuje po generace i s tátou. Mají nádhernou dílnu a Jawu Ti perfetně připraví. matesmotoservis.cz/...
Mám najeto 340 km - tankobval jsem a spotřeba po prvním tankování 3,06 l/100.
Jinak nejsem prodejce. Jmenuji se Petr S. a jsem z Rychnova nad Kněžnou - klidně se můžeš přijet podívat na motorku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.