Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu. U fordu Focus kombi (r.v.2001) mi během cesty na chalupu (cca 140Km) třikrát "vypadl" výkon motoru). Probíhá to tak, že najednou auto nereaguje na přidání plynu a drží stabilní otáčky cca 2000, pak postupně začnou otáčky klesat, ale auto jede dál, až nakonec zastaví, ale motor běží dál. Bylo mi doporučeno vyměnit palivový filtr, což jsem udělal, potom povolit víčko nádrže (že by mohlo v nádrži docházet k podtlaku, který zabraňuje přívodu paliva do motoru, ale také to nepomohlo. Zajímavé je, že když tato situace nastane, vypnu motor a po chvíli můžu jet bez probémů dál - jakoby se nic nedělo.
Prosím o radu, pokud by někdo věděl, co s touto závadou, nebo aspoň nějaký odkaz na int. stránky, kde se závady tohoto typu auta řeší, jestli vůbec něco takového existuje.
Moc díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.