Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrokolo zážitky

Od: klasik* odpovědí: 3 změna:

Už jste se zasnili nad nabídkou elektrokol? Přidávám zážitek za 38 tis., elektrokolo je krásná věc, ale s přehledem Vás po 15 km po roce zradí baterie třeba uprostřed lesa, a poslední krásný zážitel mám z dneška, kdy je battery úplně k.o., cena 8000tis. libůstka pro vícepříjmové, zdá se..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarda3*
hodnocení

0x

No nevim, mozna jen nejaka zavada typu upadleho kabliku (to se mi stalo uvnitr baterky) jinak mam LiFePO4 tretim rokem, jezdim od kvetna do listopadu prakticky denne 20km po lesich (na Jested) a nepozoruju ztratu kapacity. Jestli mate LiIon tak to je spatna volba pro tyto ucely (nesnasi dobre velke vybijeci proudy a ma podstatne mensi zivotnost, vyhodou je jen to, ze je lehka...) Je fakt, ze nez jsem to vychytal, tak nejake poruchy byly (musel jsem treba i vybalancovat clanky na stejne napeti, preletovat draty k elektronice uvnitr a zafixovat je tmelem) soudruzi v Cine se s tim zrovna nemazou...

nu*
hodnocení

0x

kupte si fotovoltaický panel který bude sloužit zároveń jako stříška proto nepohodě, a současně bude dobíjet bateriii...jinak doporučuji Hondu ANF 125 ccm ( Honda Innova) , na různých klonech uvedného motocyklu jezdí delá Asie, spotřeba je pod 2 litry benzinu..

hodnocení

0x

No nevím,kolega si koupil skůtra (elektro) za jen 27000kč a po cca 500km odešla jedna z baterií-bez problémú ji vyměnili a je to OK.Co jsem se tak letmo koukal tak elektrokola jsem viděl do max dvacetitisíc a nad dvacet jen skůtry,ale je možné že jsou i dražší.

A ještě jedna věc ,nespletl jste se s tou cenou za baterku? 8000tisíc=8 milionů? to je asi blbost na elektrokole za 38 000 baterie za 8 mega?!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]