Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cestovaní do zahraničí na doklad o koupi vozu

Od: vosikac* odpovědí: 7 změna:

Má někdo zkušenosti s cestováním do zahraničí s tím, že mám pouze doklad o koupi vozidla (fakturu) a zelenou kartu samozřejmě? Doposud mi nepřišly potřebné doklady z bazaru a potřebuji vyjet na otočku do Německa.

Díky za info :)

doplněno 01.05.12 18:20:

RZ na voze jsou.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nesmíte jezdit ani v ČR, natož v cizině!

To je na pokutu.

guli*
hodnocení

0x

Ahoj,nevidím v tom žádný problém.Pokud je auto pojištěné a máš doklad o koupi vozidla.

buss
hodnocení

0x

Ale no tak, RZ, převozní značly, podval, vzduchem... jak jinak. Co se předkládá policii?

vosikac*
hodnocení

Rz na voze jsou,ale auto není ještě přehlášené na mě.Místo mal.techničáku mi řekli ať dám při kontrole doklad o koupi.

Tak jak tedy? *nevi*

des*

Nikam nejezdi,zvlášť v Německu jsou na nás vysazení a když není přepsaný majitel tak musíš mít plnou moc.

vosikaci, nesmíte jezdit bez malého techničáku. Bazar kecá, nebo zkuste si nalézt sám, jaké doklady musíte mít při řízení vozidla. najdte tam někde kupní smlouvu?

To by se jezdilo, každý den nějakou kupní smlouvu a bez dokladu.

nu*
hodnocení

0x

To je určitě koupeno ve 3xAAA...doporučuji Vám vyjet nejen do SRN, ale i do Rakouska, bez ORV a dálniční známky...

Zda smlouva o zakoupení stačí poznáte sám, předpokládám že Vám bude auto na místě zabaveno, a pokud do měsíce nepředložíte ORV a nezaplatíte nemalou pokutu bude auto prodáno v dražbě a z jejího výtěžku budou pokryty náklady správního řízen+pokuta.

Za ušetřené peníze Vám doporučuji raději navšívit autoškolu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]