Nejste přihlášen/a.
Chtěl jsem pstruha, ale toho neměli, tak jsem v místní rybárně koupil tohle a zapoměl název. Vlastně jsem na to jen ukázal a že chci tři tyhle kousky, nijak jsme to nejmenovali.
Je to malá ryba, všechny tyhle tři se vejdou na pánev 25 cm.
Okoun. Je to dravec, tedy velmi chutná ryba. Je lépe ji stáhnout než oškrábat. Na másle, s kmínem a solí na pánvi, pro toho, kdo rád "obírá". Má spoustu kostiček.
Doufám, že z toho po osmahnutí ta kůže půjde dolů celá. To je pořád:
"jezte ryby, jsou zdravé" a nakonec z toho bude riziko poranění krku kostma
je to vynikající česká ryba, jen je blbý, že pořijít k větším kouskům jde těžko, z takovéhle když člověk stáhne a odstraní hlavu, moc toho nezbyde
tak dejte vědět, jestli vám chutnali
No máte pravdu, s těmi okouny to byl zážitek asi jako s broskvemi z Billy.
Hezky to vypadá, k jídlu to moc není.
Paráda na pánvi i potom na talíři, ale šílená obíračka, z každé byla tak polívková lžíce nutno říct dobrého masíčka, kostí jak máku, ze pstruha se kůže svlíkne sama, navíc má mnohem víc masa a mín kostí, z tohodle to šlo hůř.
Celé to dopadlo tak, že jsem si ohřál čočku s paprikovou klobásou a konečně se pořádně najedl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.