Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Hořké okurky

Od: samouk* odpovědí: 7 změna:

Jak zpracovat hořké okurky, aby ta hořkost nevadila? Zavařit? Je i jiná možnost?

 

 

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

bonie*

0x

nijak, jsou na nic

 

hahanaj*

0x

chut se nezmění at děláte co děláte - jsou na vyhození

 


0x
Obavam se nijak,horkost z nich nicim neodeberete

Hořké okurky nakládačky normálně naložte do sladkokyselého nálevu a zavařte. Hořkost se ztratí. Pokud narazíte na hořkou cuketu a naložíte, hořkost zůstane.

 


0x

nevím, ale většinou bývají hořké ve špičkách, takže zkusit odkrájet a středy pak zavařit

 


0x

Většina malých okurek má konečky hořké. Ale to vůbec nevadí. Když se steilizují, hořkost se ztratí. A u kvašených kvašáků také. Ještě nikdy jsem nejedla hořký kyselý okurek.

 

vilda*

0x

Zelináři mi radili,namočit okurky přes noc do studené vody.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]