Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Zpracování libečku

Od: id odpovědí: 2 změna:
Zdravím. Libeček již má přes metr a budu opět zpracovávat. Dodnes jsem jen sušila a mrazila. Má někdo VYZKOUŠENÝ recept na jiné zpracování? Receptů lze nalézt dost, ale já raději vámi prověřený recept. Děkuji. id

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

fra

0x

Paní prodavačka v řeznictví mi poradila,dokonce darovala,jak po pytlíčcích zamrazuje libeček,zásadně jen stonky,nikoliv listy.Je to na masové i zeleninové základy-polévky,kdo má rád sílu a chut maggi.Já bez toho vývar nedělám,má to grády.

Letos jsem si objednala už vzrostlý,ale on neroste,má ubohé podrůstky,,žádný hlavní stonek ...

id

Taktéž lístky suším, stonky mrazím. Šlo mi o nějaké tekuté koření. Nikdo jste nezkoušel?

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]