Nejste přihlášen/a.
Salát krásná barvy, vzešel krásně,ale nevytvořil hlávky.Je to celoroční odrůda,zasela jsem ji až v červenci,takže asi do kompostu,králíky nemám.
Před časem jsem dávala recept, tak kopíruju:
Za tepla vařím z přerostlého hlávkového "vyběhlíku", ale z ledového to půjde taky - salát nakrájet, podusit na zpěněném másle až změkne, přidat konzervu hrášku bez nálevu (možno i čerstvý, ale pak se dusí déle), osolit, opepřit. Když mám, přidám pro chut štávu z masa, tekutý bujón a pod. Původně je míněno jako zeleninová příloha, dá se jíst i samotné nebo s kouskem pečiva. Druhá verze je podobná, jen se nejdřív zpění cibulka, případně kousek česneku a namísto masové štávy zalije záklechtkou z mouky a smetany. Obojí lze i bez hrášku.
Zdroj: poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.