Nejste přihlášen/a.
Dobry den, chtela bych poradit. Rozhoduji se, kterou rostlinku z techto dvou si poridit, procetla jsem vsechno mozne, ale porad se nedokazu rozhodnout, kterou. Nejsem zadna diabeticka ani nemam zakazano pouzivat cukr, ale chtela bych si proste sladit caje, kafe a vetsinu pokrmu, ktere sladim necim, co neobsahuje kalorie a nezatezuje zbytecne telo, jako rafinovany cukr. Jeste je tu takova mala vec, urcite bych chtela, aby rostlinka nebyla moc narocna na osetrovani a pestovani. Dekuji.
Bara
Kvalita slazení je téměř shodná. Z hlediska pěstování bych určitě dal přednost Aztéckému cukru (Lippia)...
doplněno 05.04.09 16:57:Dnes o tom bylo v Receptáři, pokud se nemýlím:
iprima.cz/...
Dekuji. JInak nekde jsem cetla, ze pry se nema udajne pouzivat primo Lippia dulcis, ale nejaka preslechtena bylinka, se stejnym nazvem a nejakym privlastkem, takze se mam radeji divat po ni? Jinak, kde presne najdu informace, jak se o takovou bylinku starat, aby prezila nekolik let? Jeste jednou dekuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.