Nejste přihlášen/a.
Zdravím! Mám dotaz,proč jsou dovážená jablka i po dlouhé době doma tak tvrdá,že by si člověk na nich vylámal zuby a jak toto odstranit?
Jsem tomu ráda,že tu je o tom diskuse,protože jsou to dlažební kostky=jen vypadají,jak jablka.Jediná jablka.která se dají občas někdy konzumovat syrová jsou ta bezdruhová~červená volná~,tak jest napsáno,je to mix a proto i když jedno není k jídlo,bude aspoň některé ...jiné jsou pro mne nepoživatelné...to byly čas utrhnout nebo vylézt na strom pro "jabko"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.