Nejste přihlášen/a.
Zdravím, přátelé
Mám kvantum staré cibule, která není již použitelná, ale ty nádherné, zelené výhonky je mi líto vyhodit.
Myslíte si, že bych je mohla po nakrájení zamrazit?
Děkuji za dobré rady.
Snězte to! To je zdravé, plné vitaminů a enzymů. Mražák tyto hodnoty z velké části zničí. V ledně v sáčku pár dní vydrží, nebo udělějte z nich polévku. Nejlepší je chleba se škvarkama, hořčicí a touhle zelenou cibulí!
Člověk neví... A ale mohlo mi být jasné, že kvůli trošce se nikdo nebude ptát.
Možná bych něco dala do mražáku a z dalšího zároveň zkusila vymyslet nějaké pesto nebo čatní. Udělěla bych cibulový koláč, nákyp nebo pizzu. A nějaký díl do zacvakávací krabičky do ledny na přímou konzumaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.