Nejste přihlášen/a.
Myslíte že jablka a banány mají větší hustotu než blumy a pomeranče? A myslíte že by to mělo efekt při destilaci (při stejné teplotě mi banány a jablka bublali mnohem více)?
Nikdo to nepije destilovala jsem v rámci své závěrečné práce a v diskuzi potřebuju nějak odůvodbit proč jablka a banány reagovali na teplotu více.
Moc vám děkuji za odpověď, bohuže ji nebudu moc uplatnit, protože to by museli bublat i blumy které měli více cukru než jablka, jejich destilace však probíhala v klidu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.