Nejste přihlášen/a.
Nic nemusí dýchat,cukr vám nevykvasí do nuly,kvas máte akorát vhodný k pálení.Neotálejte, múže pak začít octovatět.
Obvyklá doba kvašení při pokojové teplotě je 5 - 6 týdnů.Kvasinky podle typu přestávají zpracovávat cukr při dosažení určitého procenta alkoholu.U vinných dokonce až při 13%.Pokud nedodáte speciální kvasinky,pak kvašení obvykle končí při obsahu alkoholu 8-9%.Vůbec nezáleží na zbytku cukru.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.