Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak se pečou palačinky

Od: wamp® odpovědí: 14 změna:

Dobrý deníček,přátelé Umíte to také tak?


 

 

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

zztop*

0x

Ne a ani po tom netoužím. Když doma děláme palačinky tak hezky v klidu žádné takové honění a stres. V tom spěchu a stresu mi dnešní doba hrozně vadí. Pořád se někam spěchá a honíme se. Ano na tom videu je to hezké divadlo, ale opravdu tohle vydrží dělat celou šichtu 8-12h? Pochybuju a pokud ano dlouho to nezvládne tělesně či duševně. Už teď to vypadá, že mu hrabe.

 

ben®

0x

Dobrý den, dělám to stejně, ale jsem ještě kapánek rychlejší, tak stíhám i ochutnávat . Zdravím!

doplněno 15.07.14 10:18:

Ale, to já přeci vím. A to jsem ani nechtěl napsat, že u toho ještě sleduji TV a povídám si do telefonu .


Bene,Jste zkrátka nejlepší,co dodat

 


0x

Pán mi připadá maličko hyperaktivní...ale paráda

 

hahanaj*

0x

je to komedie, když to dělá celý den musí z toho být na hlavu a i v noci asi ani nespí ...co dodat ...

 


0x

Chtěl bych ho vidět navlíkat jehly, nebo operovat slepák. /Ale ne můj!/

 


0x

brutální poděs nebo umělec?, ale dal bych si


On je opravdu totálně brutální Jinak,budu je zítra dělat,tak přijeďte

 


0x

Je vidět, že ho ta práce moc baví. U něj bych si palačinku koupil

 


0x

Když ho pozorujete, tak zjistíte, že velká část jeho pohybů je chaotická a neefektivní. Tipnul bych si na nějakou psychokinetickou poruchu, patrně hyperaktivitu.

 


0x

Palačínky jsou úúúúžasné! Moc bych si přála mít jednu před sebou na talíři. Neurolog by se asi musel hodně snažit, kdyby chtěl určit chybičku v pohybech toho člověka. V podstatě to musí být chudák člověk. Ale palačinky jsou parádní!

 

lmgify

0x

Me se nelibi, jak nechava tu druhou stranu takovou polosyrovou. Urcite neni tak propecena a ztmavla jako ta prvni. Navic je to jeste ta strana, ktera bude navrch (tu propecenou zabaluje dovnitr).

Taky navic souhlasim s nazorem, ze vypada, jako by mu z toho peceni palacinek uz zacalo "hrabat na věži". Delat tohle tak 8 hodin denne tempem 1 palacinka kazdych 45 sekund, tak mi z toho po tydnu hrabe taky.

sebod*

A já se zase domnívám, že onen dotyčný je výborný reklamní tah. Umíte si představit, kolik lidí si příjde koupit palačinku jenom kvůli němu? Aby se na něj podívali? A ti to řeknou dalším známým a ti přijdou také.

 

moula*

0x

Moje amolety jsou v rodině vyhlášené. Mají do křupava vysmažené okraje krásně zkaramelizovaně sladké. Obyčejné těsto litr mléka, větší špetku soli, 4 domácí vejce, mouku a přiměřeně cukru, ten je důležitý, když se to s ním přežene, tak se amolety připékají, trhají a nejde to ! Řídkost taková, že jsou v amoletě dírky. Když těsto nalévám, tak to na pánvi trošičku prská. Na řepkovém oleji nebo domácím sádle. No a domácí meruňkovou marmeládu, srolovat a ještě navrch trochu pocukrovat. A pokud šlehačku, tak zásadně jen originál kravskou smetanu. Ale divadlo pěkné. Myslím, že intenzívní zájem je tak třeba dvě hodiny po poledni a pak dvě při stmívání.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]