Nejste přihlášen/a.
Ahoj, na jedné stránce jsem našel že:
Bílkovinný hydrolyzát. Jde o bílkoviny získávané z rostlinných surovin. Výrobku dodávají masovou vůni a chut. Při výrobě bílkovinného hydrolyzátu dochází ke zničení všech bílkovin a sacharidů. Ve výsledném produktu tedy nejsou téměř žádné původní bílkoviny a sacharidy. K výrobě se používá sójový škrob, pšeničný lepek a kukuřičná mouka. Potraviny obsahující bílkovinný hydrolyzát proto nejsou vhodné pro lidi s alergií na lepek. Nejsou známy negativní vlivy bílkovinného hydrolyzátu na lidský organismus.
A na další: Nově skrytou formu glutamátu vedou pod názvy jako kvasnicový extrakt, autolyzované kvasinky, kvasničný extrakt, hydrolyzovaný protein, maltodextrin, kaseinát sodný nebo bílkovinný hydrolyzát.
Tak čemu mám věřit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.