Nejste přihlášen/a.
Proč? No proto, že každý hospodský má jiný přístup k podnikání. Jsou fakt dobré restaurace, ale i jídelny, kde se dá slušně najíst za rozumný peníz. Vřele doporučuji si před návštěvou prolítnout recenze na netu - je to slušný ukazatel. Já jsem v restauracích často, protože služebně jezdím po celé republice a tak je to pro mě nutnost. Další dobrý ukazatel je, že pokud na parkovišti před hospodou v poledne stojí 1-2auta, je to passé. U správné hospody se těžko hledá místo k parkování, protože se tam stahují kunčofti i z daleka. To je ostatně příjemný bonus služebního auta, kdy nemám problém zajet si na oběd i třeba 10km do hospody, kterou mám osvědčenou.
To není šizení porcí, ale rozdílná cena. Je jasné, že za totéž zaplatíte jinak v bufetu a jinak v nóbl restauraci. Sice je pravda, že mnohé restaurace mají nóbl pouze ty ceny, ale to už je na zákazníkovi, aby si vybral kam půjde a kam ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.